Leontine Borsato probeert de draad weer op te pakken. Ondanks dat ze een zware periode doormaakt, ziet ze er volgens velen beter uit dan ooit.  

De presentatrice deelt steeds vaker een outfitfoto van zichzelf, zo ook dit weekend. Dit keer poseert ze in een groene jurk, die goed past bij de prachtige planten in haar tuin. 'Wat zie je er weer mooi uit,' merkt een fan op. 'Groen staat je super goed,' schrijft een andere fan.

Article continues after the ad

Leontine bloeit op

Leontine lijkt zich niet langer meer te willen verschuilen. Buren en vrienden hebben haar de afgelopen weken zien opbloeien. Ruim twee maanden nadat zij en Marco in een gezamenlijke verklaring lieten weten te gaan scheiden, en bekend werd dat Marco haar had bedrogen en daarmee openlijk had vernederd, lijkt ze weer volop zin in het leven te hebben.

Grote tegenstelling met Marco

Opvallend is hoe groot de tegenstelling is met hoe Marco Borsato nu zijn dagen doorbrengt. Volgens ingewijden gaat het serieus niet goed met hem. Nog altijd woont hij bij zijn moeder in Stompetoren, zijn voormalige villa, en voelt hij zich nog alleen onvoorwaardelijk gesteund door haar en een paar vrienden onder wie John Ewbank en ex-vriendin Denise Boekhoff, die in Marco’s tijdelijke onderkomen van vroeger alle kamers nog kent.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.