Hoewel Marco (54) en Leontine (53) Borsato weer vlinder voor elkaar voelen, betekent dat niet dat de brunette al die tijd op haar ex heeft gewacht. Volgens Patty Brard (66) heeft ze zeker wel met anderen gedatet.

Dat laat de presentatrice weten in Shownieuws. 'Ik heb wel gehoord dat Leontine hier en daar een dateje heeft gehad met de één en ander', verklaart Brard.

Article continues after the ad

Vlinders

Of Leontine pas geleden nog een date heeft gehad, dat weet Patty niet. Wel wil ze benadrukken: 'Ik weet alleen dat ik het fijn vind dat ik vlinders aan beide kanten zie.'

Kriebels in de buik

Marco schreeuwde het gisteren van de daken: hij voelt weer vlinders in zijn buik. Tenminste, als we de post van de zanger op Instagram moeten geloven dan. Marco plaatste een hoop bewegende vlinders in een story en schrijft: 'Ze zijn overal.' Vervolgens zijn ook nog heel wat hartjes te zien en daarbij schrijf hij cryptisch: [...] is in the air, waarmee hij waarschijnlijk op 'love' doelt. Ook Leontine voelt kriebels in haar buik: eveneens zij deelt de vlinder post van haar ex-man.

Geen relatie

Hoewel deze posts er misschien op zouden kunnen wijzen dat ze weer bij elkaar zijn, is dat niet helemaal waar. Het management van de zanger laat weten aan Shownieuws dat ze het 'leuk, gezellig en romantisch hebben', maar van een officiële relatie is nog geen sprake.

Bron: Superguide | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.