Leontine Borsato (52) gaat momenteel door een moeizame periode vanwege haar scheiding met Marco (53). Toch ligt haar voornaamste prioriteit niet bij haarzelf: ze wil juist haar volgers iets op het hart drukken.

In een post op Instagram schrijft ze: 'Wees lief, gewoon een beetje extra juist nu het voor iedereen een beetje extra lastig is, een beetje extra stressvol, een beetje extra opgesloten, een beetje heel erg veel…⁠#anderhalvemeter #weeslief #weesliefvoorelkaar #doelief #metdankaanwilmaveen.'

Article continues after the ad

Mooie woorden

Haar volgers zijn onder de indruk van deze mooie woorden. 'Mooi plaatje, mooie woorden, zeggen alles❤️💋' en 'Wat ben je toch een lieve vrouw, blijf gezond en dans in de regen', is te lezen.

Breuk Marco en Leontine

Begin februari maakten Marco en Leontine bekend dat ze na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar gaan. De zanger pakte zijn koffers en ging bij zijn moeder in Alkmaar wonen. Hoewel Marco eerder geruchten over mogelijke huwelijksproblemen nog de kop indrukte, gaf hij in oktober toe een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In weekblad Privé deed de zanger een boekje open. 'Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren', liet hij weten.

Overspel

Naar eigen zeggen was het huwelijk van de Borsato’s afgelopen najaar “sterker dan ooit”. Maar Marco zou Iris zelfs vorig jaar nog hebben gezien. Ook wordt hij beschuldigd van overspel met andere vrouwen, iets waar Leontine op een bijzonder nare manier achter zou zijn gekomen. Zo zou hij een affaire hebben gehad met een lid van zijn fanclub – wier man een schokkend boekje opendeed – én heeft de zanger volgens Henny Huisman (68) een scheve schaats gereden met Maan de Steenwinkel (23). Marco en Leontine waren sinds 1998 getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.