Leontine Borsato mag dan door een moeilijke periode gaan, bij de pakken neer zitten doet ze niet. De brunette gaat door met haar leven, met de steun van haar vriendinnen. Daarbij blikt ze terug op een dierbare periode.

De moeder van drie deelt een foto met een van haar beste vriendinnen, Anouk Broersma. Ze had destijds blonde lokken, maar verder is ze weinig veranderd. Leontine kijkt ongetwijfeld met weemoed terug op die tijd, waar ze nog gelukkig getrouwd was met Marco en haar vriendin mocht omhelzen.

Article continues after the ad

Leontine bloeit op

Leontine lijkt zich niet langer meer te willen verschuilen. Buren en vrienden hebben haar de afgelopen weken zien opbloeien. Ruim twee maanden nadat zij en Marco in een gezamenlijke verklaring lieten weten te gaan scheiden, en bekend werd dat Marco haar had bedrogen en daarmee openlijk had vernederd, lijkt ze weer volop zin in het leven te hebben – mede door de steun van haar dierbare vrienden.

Grote tegenstelling met Marco

Opvallend is hoe groot de tegenstelling is met hoe Marco Borsato nu zijn dagen doorbrengt. Volgens ingewijden gaat het serieus niet goed met hem. Nog altijd woont hij bij zijn moeder in Stompetoren, zijn voormalige villa, en voelt hij zich nog alleen onvoorwaardelijk gesteund door haar en een paar vrienden onder wie John Ewbank en ex-vriendin Denise Boekhoff, die in Marco’s tijdelijke onderkomen van vroeger alle kamers nog kent.

Beeld: Peter Smulders / Instagram Stories

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.