Marco (53) en Leontine (52) Borsato mogen dan uit elkaar zijn, de twee kunnen nog prima met elkaar door een deur. De brunette deelt dan ook een zoet filmpje waarmee ze terugblikt op het ultieme gezinsgeluk

In haar Instagram Story deelt ze namelijk een post gemaakt door het account 'BorsatoHistory'. Te zien is hoe een kleine Luca zijn vader de hemd van het lijf vraagt, terwijl Marco een massage en kappersbeurt krijgt. 'Doet het niet zeer?', vraagt hij regelmatig. 'Nee hoor schat', reageert de zanger. Ook zien we een piepjonge Leco van Zadelhoff die Borsato de nieuwe look aanmeet.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙 © Universal Music

Een bericht dat is gedeeld door @ borsatohistory op

Praatjes

Volgers vinden het in ieder geval ook maar wat zoet. 'Zo leuk!!! Die praatjes op die leeftijd', schrijft iemand. Een ander merkt op: 'Ohwwwww Zo super schattig! Dat handje ook. Ik smelt gewoon 😍.' Zusje Jada laat hartjesogen achter onder de post.

Achternaam

Nu de villa is verkocht, de scheiding rond is, rijst de vraag: waarom draagt Leontine nog de achternaam Borsato op social media? Dat vraagt ook een volger zich af, die de stoute schoenen besluit aan te trekken. 'Wanneer verander je je naam als gescheiden vrouw...Of is Borsato commercieel aantrekkelijker?', liet een persoon dan ook achter op het profiel van Leontine.

Article continues after the ad

Sneer

Hierop haalde de brunette hard uit: 'Ik denk dat jij eerst maar eens moet nadenken voor je een vraag stelt of doe onderzoek. Een naam veranderen op Facebook of Instagram kan niet zomaar met zoveel volgers.' Ze sluit af: 'De aanvraag is gedaan en daar gaat een lange tijd overheen. Tevreden met het antwoord? Fijne dag!'

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.