Wie een beetje bekend is met Leonardo DiCaprio weet dat hij zich stevig inzet voor een beter milieu en klimaatsveranderingen. Om zich nogmaals van zijn beste kant te laten zien laat de acteur komende week zijn privé jet staan. Hiermee wil hij een voorbeeld geven aan de gasten van het gala van zijn stichting in de Franse kustplaats St. Tropez. 

Article continues after the ad

In plaats van zijn privé jet zal de acteur nu 'gewoon' de lijnvlucht pakken naar het Franse luxe-oord. Leonardo kreeg de afgelopen weken namelijk veel kritiek toen bleek dat hij zich uitsluitend met privéjets laat vervoeren, wat in strijd is met zijn idealen als milieuactivist. 

DiCaprio organiseert zijn feestelijke avond in het landhuis van een wijngaard. Tijdens het diner in de wijngaard staat overigens geen vlees op het menu, louter verantwoorde vis en groenten van lokale boeren. Ook zal er kunst worden geveild om geld in te zamelen. Op de veilinglijst staan onder andere werken van Damien Hurst en Urs Fischer, die goed bevriend zijn met DiCaprio.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand.