Hij zegt zich graag met iemand te willen settelen, maar voorlopig fladdert acteur Leonardo DiCaprio (43) nog van het ene beeldschone model naar het andere. Nu is het de 20-jarige Camila Morrone die zijn hart heeft veroverd. Maar of zíj een blijvertje is.

'Natuurlijk wil ik trouwen als de tijd rijp is. Als ik de liefde van mijn leven al gevonden had, zou ik nu getrouwd zijn.’ Dat zei Leonardo DiCaprio enkele jaren geleden, maar nog steeds heeft hij kennelijk de ware niet gevonden. En de topacteur heeft al héél wat vrouwen op ‘audiëntie’ gehad! Dat zijn voorkeur uitgaat naar beeldschone, jonge modellen, is ondertussen wel duidelijk. Terwijl hij zelf beweert dat dat níét zo is – ‘Eigenlijk houd ik van gewone meiden: studentes en serveersters’ – prijken er in zijn enorme lijst veroveringen voornamelijk namen van beauty’s die hun geld voor de camera en op de catwalk verdienen. Onder anderen Naomi Campbell, Eva Herzigova, Carmen Kass, Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Anne Vyalitsyna, Madalina Ghenea, Erin Heatherton, Nina Agdal, Toni Garrn, Kelly Rohrbach, Ela Kawalec, Paige Watkins en de Nederlandse Chelsey Weimar mochten zich voor langere of kortere tijd in Leonardo’s onverdeelde aandacht verheugen. Nou ja, onverdeeld... Menig romance liep op de klippen omdat de acteur tóch weer iemand was tegengekomen waar hij nóg meer voor voelde. Leonardo is onderhand de grootste playboy van Hollywood, en lijkt, in tegenstelling tot wat hij zegt, helemaal niet van plan om zich aan een vrouw te binden. Niemand verwacht dan ook veel van zijn laatste relatie met het 20-jarige Argentijnse model Camila Morrone.

Lees het hele interview in Story editie 21. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Een tweede kindje adopteren was al een tijdje een grote wens van Wesley Sneijder en Yolanthe. Binnenkort zou die wens misschien werkelijkheid kunnen worden. "We wachten nu tot we worden gebeld."

Een kwestie van weken is het echter niet, benadrukt de presentatrice van het nieuwe RTL-programma The Talent Project. "Het kan nog wel twee jaar duren voordat we iets horen. Als het komt, dan komt het."

Happy family

Yolanthe werd na een lang en medisch traject in 2015 voor het eerst moeder van haar zoontje Xess Xava. Daar is ze nog altijd zielsgelukkig mee. "Ik heb Xess altijd bij me, hij is mijn alles", zegt ze.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some true artists over here 👩🏻‍🎨👨🏼‍🎨😁🎨

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Wesley kreeg eerder al een zoon uit een eerdere relatie, de nu elfjarige Jessey.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boy ❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron, beeld: ANP