Lenny Kuhr voelt zich nooit te groot om op te treden in kleine zaaltjes. Sterker nog, de zangeres vindt het er veel fijner dan in een groot theater.

Intimiteit

"Ik geniet van die intimiteit. Zo kan ik de mensen bijna allemaal in de ogen kijken en zien of ik ze raak met mijn liedjes", vertelt de 67-jarige Lenny in het AD. "Ik heb het ontzettend naar mijn zin zo. Stel je voor dat ik zou moeten kijken naar wat er nu hip is in de hitparade. Ik zou het niet alleen onprettig vinden, ik kan het simpelweg niet."

Geen glamour

"Ik hoef geen vedette te zijn, hoef geen glamour om me heen", gaat de oud-Songfestivalwinnares verder. "Ik heb me ook nooit doelen gesteld als: als ik zo en zo oud ben, sta ik in Carré. Nee, ik heb altijd alleen aan het volgende liedje gedacht. En dat doe ik nog steeds."

Jubileum

Lenny zit dit jaar vijftig jaar in het vak, maar daar staat ze niet uitgebreid bij stil. "Zo'n jubileum vieren, vind ik zo stoffig. Ik wil werken vanuit mijn eigen kracht. Het gaat er niet om of ik het 50 jaar heb volgehouden. Ik heb geluk met de conditie van mijn stem, dat is zeker waar. Maar ik vind het geen verdienste."

Beeld: Peter Smulders | ANP

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders