Lenny Kuhr denkt dat het nummer Arcade van Duncan Laurence het Eurovisiesongfestival kan gaan winnen. Dat vertelde de 79-jarige zangeres vrijdag in het NPO Radio 2-programma Jan-Willem Start op! In de show werd aandacht besteed aan het feit dat het vrijdag exact vijftig jaar geleden is dat Kuhr de jaarlijkse liedjescompetitie won met haar iconische nummer De Troubadour.

'Arcade is een hartstikke goed nummer', aldus Kuhr. 'De eerste keer dat je luistert is het al goed, maar de tweede keer krijg je echt bepaalde momenten waar je meer van houdt.' De zangeres stelt dat Laurence een prachtige stem heeft. 'En de clip vond ik ook te gek. Ik had echt meteen het gevoel: dit kan weleens gaan winnen!'

Genieten

De chansonnière adviseert Duncan Laurence vooral te genieten van zijn songfestival-moment. 'Het is natuurlijk een krankzinnige situatie dat er op zo’n moment zo veel mensen naar je kijken', weet Kuhr uit eigen ervaring. 'Je kan het niet bevatten, het is alsof je zweeft.' Verder maakte Laurence in de uitzending bekend dat de billen die in de clip te zien zijn niet van een ‘bodydouble’ zijn.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP