Het was vandaag een spannende dag voor Patricia Paay. Ze moest voor de rechter verschijnen omtrent het geld dat ze ontving van Osuro Holding BV. Het bedrijf beweerde dat het een lening was, terwijl Paay het destijds naar eigen zeggen heeft ontvangen als een gift. 

Osuro Holding eiste een bedrag van 10.000 euro, wat slechts een klein deel is volgens hen van wat er allemaal is uitgeleend. Zo zou Paay een auto hebben kunnen kopen van het geld en ook openstaande rekeningen hebben afgelost. De rechtbank Zeeland-West-Brabant vond de feiten niet overtuigend genoeg en heeft dan ook de vorderingen afgewezen. Patricia Paay mag in totaal 83.000 euro houden die ze van het bedrijf Osuro heeft gekregen. 

Lening

Osuro krijgt nog wel de kans om aan te tonen dat een bedrag van 10.000 euro dat Paay ontving een lening was en niet een gift. Volgens Osuro leende het bedrijf Paay in 2015 10.000 euro en zou dat blijken uit de omschrijving bij de overboeking. Paay ontkent dat het een lening betrof en stelt dat de toenmalige bestuurder van het bedrijf en vriend van de tv-persoonlijkheid haar financieel hielp.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf, ANP| Beeld: ANP