Oké, ze gaan niet door het dak, maar de presentator kan heel erg tevreden zijn met de kijkcijfers van de nieuwe (eerste van het nieuwe seizoen) Beau.

Ze gaan namelijk richting de miljoen. 

Article continues after the ad

Fijne cijfers

Op de late maandagavond zagen 848.000 Beau in de studio terugkeren als presentator van zijn dagelijkse talkshow. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Daarmee overtreft Beau zijn vorige seizoensstart, toen keken er 650.000 mensen. Kijk, die kan hij mooi in zijn zak steken. 

Geen getrut

De kijkers zijn onder de indruk, zo blijkt. 'Nou Beau heeft wat mij betreft een stevige en authentieke eerste aflevering gedraaid! Ik vond het echt top, zeker ook hoe hij een paar keer ingreep bij Henk Krol en Femke Merel van Kooten, hij liet geen getrut in de marge toe maar bleef toch dicht bij zichzelf.'

Positief

En: 'Ik vind dat Beau sterk uit zijn winterstop is gekomen. Voor het eerst sinds lange tijd kijk ik geen Op1 maar blijf ik hangen bij RTL4', zijn nog maar een paar van de positieve reacties.

Zonder publiek

Beau vervangt Eva Jinek, die vorige week een van haar best bekeken uitzendingen neerzette. Net als zijn voorganger mag Beau een half uur langer door én krijgt hij te maken met een lege studio.

'Het is een heel verschil dat er geen publiek bij is. Er wordt niet gelachen, je krijgt geen reactie. Dat heb ik normaal gesproken heel erg nodig. Je merkt of iets saai wordt of dat ze aan je lippen hangen. Maar het heeft ook iets intiems, alsof je heel geconcentreerd aan het kaarten bent', zei hij daar eerder over.

Bron: Beau/ANP Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.