Het liefdesleven van Dionne Stax (35) blijft de gemoederen bezighouden. Na haar vermeende affaire met Humberto Tan, leek Dionne bij radioloog Sytse Oudkerk wel blijvend geluk te hebben gevonden. Helaas liep ook die relatie op niets uit. De lege kinderkamer in hun gezamenlijke huis moet Dionne hartverscheurend veel pijn doen...

Wie denkt aan Dionne Stax denkt automatisch aan Humberto Tan. Hoewel hun vermeende affaire zich jaren geleden afspeelde, wordt de AVROTROS-presentatrice hier nog altijd aan herinnerd, vooral omdat beiden altijd bleven zwijgen over de romance waarvan eigenlijk niemand ooit geloofde dat die níét had plaatsgevonden. Maar Humberto keerde terug bij zijn Ineke en hun gezin, en Dionne vond uiteindelijk nieuw geluk bij de ambitieuze Sytse Oudkerk, radioloog en medisch ondernemer. Met hem betrok ze ruim een jaar geleden in Amsterdam-Centrum een dubbel bovenhuis op zo’n honderd meter afstand van haar voormalige appartement.

Relatiebreuk

Maar naar onlangs uitkwam, is haar relatie met Sytse inmiddels voorbij – naar verluidt omdat hij maar niet kon wennen aan de publieke aandacht voor hem, die hij nu eenmaal kreeg als partner van een van onze meest bekende tv-persoonlijkheden; Sytse zou het uiterst genant hebben gevonden dat er in de ziekenhuiswachtkamer entertainmentbladen met verhalen over hem en Dionne voor het grijpen lagen. Er zullen ergere problemen denkbaar zijn, maar hij zou er slecht mee om kunnen gaan.

Eenzaam

Story-onderzoek is thans gebleken dat Sytse intussen is verhuisd naar een ander onderkomen, in Amsterdam-Zuid. Dat betekent dat Dionne de maandhuur van 2.800 euro nu in haar eentje op moet hoesten, al zal dat gezien haar lucratieve contract bij AVROTROS vermoedelijk hooguit een kuchje opleveren. De hoeveelheid ruimte in huis zal Dionne echter behoorlijk eenzaam kunnen maken. De 160 vierkante meter woonruimte met vier slaapkamers en twee badkamers zijn immers veel voor een vrouw alleen. Het was volgens insiders dan ook de bedoeling dat minimaal een van de slaapkamers bestemd zou worden als kinderkamer, al lieten de twee zich daar zelf nooit publiekelijk over uit. De aanblik van deze lege kamer moet voor Dionne elke keer wanneer ze er langsloopt wel even slikken zijn.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 39 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.