Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering zanger Lee Towers (71).

Welke dag uit je leven zou je graag over willen doen?
‘Mijn trouwdag. Laura en ik waren vorig jaar 45 jaar getrouwd. Maar toen wij trouwden, hadden we niks. Er was geen geld voor een bruiloftsfeest of een mooie bruidsjurk. Die dingen had ik Laura graag willen geven. Daarom wil ik het graag nog eens overdoen. En dan wél met alles erop en eraan!’ 

Waar ben je trots op?
‘Op alles wat ik in mijn vak heb bereikt. Maar nog het allermeest op mijn vrouw Laura omdat ze altijd mijn steun en toeverlaat is gebleven.’

Wie is je grootste liefde?
‘Laura. 47 jaar geleden leerde ik haar kennen. Het was liefde op het eerste gezicht. Ze is altijd achter me blijven staan. Toen ik beroemd werd en grote successen had, maar ook tijdens het debacle van mijn horecabedrijf aan de boulevard van Scheveningen.’

Lees het hele interview in editie 2 van Story.

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders