Leco van Zadelhoff staat stil bij een van zijn belangrijkste vriendschappen. Hoewel hij Sylvie Meis niet vaak ziet vanwege de lange afstanden tussen hun woonplaatsen, koestert hij hun band enorm.

De stylist werkt al jaren samen met de diva. Maar naast een professionele band, zijn ze ook goede vrienden. Leco zet zijn dierbare vriendin in het zonnetje op social media. 'Ik vier de vriendschap met Sylvie Meis,' schrijft hij. De diva vierde gisteren haar verjaardag, maar wegens de coronamaatregelen kan hij haar niet in levenden lijve feliciteren. 'Gappy birthday met een verre kus... voor nu .. maar heel snel in het echt.' Leco sluit af met het bericht dat ze voor altijd vrienden zullen blijven en ze altijd een plekje in zijn hart heeft. 

Article continues after the ad

Geen grote verjaardag

Sylvie moet het dit jaar zonder groot feest of diner doen. Ze hing gisteren zélf de slingers op. De diva heeft een vrolijk filmpje opgenomen ter ere van haar verjaardag. Slingers, ballonnen, champagne en een grote taart: alle ingrediënten zijn in huis om er een knalfuif van te maken.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.