Hoewel Leco van Zadelhoff geen familie schijnt te zijn van vastgoedmagnaat en projectontwikkelaar Cor van Zadelhoff, doet hij niet voor hem onder voor wat betreft een neus voor huizendeals; de 52-jarige sterrenvisagist heeft de afgelopen jaren veel geld verdiend met de verkoop van zijn woonhuizen in Amsterdam.

Bovenwoning

Leco verkocht zijn eigen appartementen aan respectievelijk de De Lairessestraat, het Roelof Hartplein, de Noordermarkt en de Van Breestraat in onze hoofdstad. Vorige week kwam daar Leco’s huidige woning aan de Van Eeghenstraat in Amsterdam bij. Deze dubbele bovenwoning verkocht Leco voor 1.380.000 euro. De visagist maakt daarmee een winst van bijna vierhonderdduizend euro, aangezien hij het optrekje in 2017 kocht voor 990.000 euro. Met de verkoop van zijn woning vertrekt Leco ook uit Amsterdam.

Verloofde

Hij kocht onlangs voor één miljoen euro een prachtige villa in Vinkeveen, waar hij met zijn Braziliaanse verloofde Carlos Alberto zal gaan wonen. Voor Leco verliefd werd op Carlos, was hij jarenlang samen met Rob Sintenie, die een bekende modezaak heeft. Toen hun liefde over was, gingen de twee als goede vrienden uit elkaar. Na enkele maanden als vrijgezel door het leven te zijn gegaan, leerde Leco in de zomer van 2016 Carlos kennen.

Beeld: Peter Smulders
Dit artikel komt uit Story. Editie 10 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.