Nog niet zo heel lang geleden belde Chantal Janzen haar vaste hair- en make-upstylist Leco van Zadelhoff op voor een knipbeurt. Het resultaat? Een zichtbaar kortere coupe. Toch vond de RTL-presentatrice haar coupe blijkbaar nog niet kort genoeg. Op Instagram laat ze namelijk het resultaat van haar meest recente knipbeurt zien.

Nieuwe coupe

Na Chantals vakantie eind juli schakelde Chantal goede vriend en vaste hair- en make-upstylist Leco al in om haar een nieuwe coupe aan te laten meten. Door de intelligente lockdown had Chantal maar weinig aan haar haar laten doen, waardoor ze nu wel toe was een flinke opfrisbeurt. “Ik weet niet wie dit is, heb haar al drie weken niet gezien’, grapte ze toen bij het laten zien van het eindresultaat.

Short hair, don’t care

Echter lijkt Chantal alweer op haar coupe te zijn uitgekeken en schakelde ze deze week Leco opnieuw in voor een knipbeurt. Dit keer op het haarmenu: nóg even een tikkie korter. Op de foto is te zien dat Leco weer flink de schaar in de blonde lokken van Chantal heeft mogen zetten. 'Short hair, don’t care. Bye groetjes', schrijft blondine bij de foto van haar nieuwe coupe. En wat staat het haar goed!

Au naturel

Nu de opnames voor tv-programma’s weer zijn gestart en Leco zijn beroep weer mag uitoefenen, hoeft Chantal zelf niet meer in de weer met krulborstels en make-up kwasten. Al wist ze zichzelf de afgelopen tijd best te redden wat betreft haar make-up. Zo liet ze tijdens de intelligente lockdown op Instagram haar make-up tutorial zien, waarbij haar volgers niet alleen haar make-up look konden aanschouwen, maar ook zagen hoe Chantal er au naturel uitziet.

Article continues after the ad

Door: Flaironline | Beeld: Instagram Chantal Janzen, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.