De nu zes maanden zwangere presentatrice Lauren Verster wil na de geboorte van haar dochter haar tv-werk tijdelijk op een iets lager pitje zetten. 'Je gaat geen kind opvoeden dat je nooit ziet omdat je zelf te druk bent, dat vind ik belachelijk. We moeten die balans zoeken', zei Lauren donderdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10.

Aanpassen

'Mijn geliefde Jasper is cameraman, dus die heeft precies hetzelfde leven als ik, waarin we allebei nooit voor half zeven ’s avonds thuis zijn. Dus daar zullen we echt wel iets in moeten aanpassen en het nog even goed over moeten hebben', vertelde Lauren. 'Ik zal sowieso wel één of twee dagen minder gaan werken. Maar ik moet dat nog wel met de AVROTROS bespreken.'

Omschakelen

Voor Lauren is het zwangere ritme wel even omschakelen: 'Ik ben voor het eerst in mijn leven rustig. Ik lig elke avond om half tien voor pampus op de bank. Ik verzet me er ook maar niet tegen. Ik kan natuurlijk heel heftig uitgaan maar dat doe ik niet. Maar ik vind het ook wel leuk hoor. En gezellig ook. Daarnaast zijn we ook nog bezig om onze nieuwe woonark te verbouwen. Gelukkig is mijn vriend erg handig, ik ga alleen af en toe langs om wat dingetjes uit te zoeken. Het was mijn grote droom om op een woonboot te wonen en zoals het er nu naar uitziet gaan we er ergens in december echt wonen. Echt te gek!'

Geen naam

Lauren en Jasper hebben nog geen naam bedacht voor de kleine. 'We hebben het kind nog niet erkend bij de gemeente. We lopen hartstikke achter joh.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders

Dat Wendy een sterke band met haar broer Mike, werd wel duidelijk nadat ze allebei dezelfde tattoo hebben laten. Deze staat symbool voor hun vader, die in 2006 overleed aan de gevolgen van darmkanker. Niet alleen hebben ze dezelfde tatoeage, ook is het duidelijk te zien dat ze familie zijn!

Wendy had deze tattoo al eerder laten zetten. De presentatrice vertelde haar vader namelijk nog voor zijn overlijden over haar plannen. Toen hij van het idee hoorde was hij zeer ontroerd en vond het heel bijzonder. 

Bij je dragen

Haar broer Mike kwam later op het idee om dezelfde tatoeage te nemen. 'Ik wilde nooit een tattoo, maar toen Wendy er een had, ging het kriebelen. Ik miste mijn vader zo erg. En het voelde toch alsof Wen hem weer een beetje bij zich had.' vertelt hij in Wendy's eigen maandblad.  En zo ziet dat er samen uit: super mooi! 

Beeld: Peter Smulders