Vorig jaar werd Lauren Verster trotse moeder van dochter Leentje. Sinds dat moment richt ze zich zoveel mogelijk op haar kleine meid en is haar werk een stuk minder belangrijk geworden. Lauren: “Blij toe, want anders was ik zo’n koude afstandelijke carrièrebitch geworden”.

“Ik vind het heel interessant. Ik kan nu wel roepen dat ik dat niet vind, maar de biologie heeft het zo geregeld dat ik alles wat mijn kindje doet geweldig vind”, vertelt de presentatrice openhartig in een interview. “Ook al doet ze iets heel normaals, ik sta handenklappend en stralend naast haar, denkend: wat gênant is dit. Maar ik voel het nu eenmaal zo.”

Article continues after the ad

Carrièrebitch

Voordat de kleine spruit geboren werd, richtte Lauren zich vooral op haar carrière. De komst van haar dochter heeft haar leven een compleet andere wending gegeven. “Maar ik ben blij toe, want anders was ik zo’n koude afstandelijke carrièrebitch geworden. Ik ben gewoon graag bij mijn kind.”

Thuis best

Lauren reisde voor haar programma's de hele wereld over, maar tegenwoordig is ze op Nederlandse bodem helemaal thuis. “Ik ga niet meer naar het buitenland voor mijn werk. Ik heb dat lang gedaan, want ik had een soort avonturierzucht over me, maar ik vind het nu heel fijn om in Nederland iets te kunnen maken. Dat ik nu een kind heb, heeft er zeker mee  te maken.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Weekend | Beeld: Peter Smulders