Ojee, is het alweer bijna Valentijnsdag? Ben jij ook elk jaar die enorme uitsteller die last-minute nog koortsachtig op zoek gaat naar dat éne perfecte cadeau? Geen zorgen, Story to the rescue!

Minicruise naar Leeds

Met z'n tweeën even uitblazen op zee, maar tegelijk ook genieten van een citytripje, dat klinkt goed! Geniet van twee overnachtingen op een P&O ferry vanaf €65,00 per persoon. Ben je al in Leeds geweest? Je kan dezelfde cruise doen, maar dan met bestemming York of Hull. Bestel jouw tickets hier!

More content below the advertising

Gift For You

Wat ook altijd goed scoort is een waardebon. Gift For You heeft een heel assortiment aan gezellige uitstapjes of romantische diners, speciaal voor Valentijn! Je kunt kiezen uit tientallen verschillende restaurants of hotels. Zo geef je een heel leuk cadeau, maar blijft het toch ook nog voor jou een beetje een verrassing! Klik hier om je eigen Gift For You bon te personaliseren!

Cats

Speciaal voor Valentijn geeft de Cats-organisatie een tweede ticket gratis weg! Musical-fanaat? Dan is deze klassieker misschien een leuke date voor jou en je lief! Van 2 t/m 4 april is Cats te zien in het MartiniPlaza in Groningen en van 9t/m 14 april in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Bestel hier je tickets vanaf €37.93.

Rituals Gift Guide

De heerlijke ruikende producten van Rituals zijn zowel voor haar als voor hem een perfect cadeau. Weet je niet welke producten je het beste kunt kopen? Dan heeft Rituals speciaal voor jou de Valentine's Day Gift Guide samengesteld. Vul de naam van je vriend of vriendin en laat je verrassen! Nog steeds last van keuzestress?  Ze hebben ook diverse gift boxes waarbij jij geen moeilijke beslissingen meer hoeft te nemen, hij is gewoon al samengesteld voor je!

The Lion King

Zijn jullie stiekem (of niet zo stiekem) keiharde Disney-fans? Lucky you! The Lion King komt weer naar Nederland. Dat het één van de populairste musicals is onder ons Nederlanders is geen geheim. Voor valentijn is ook elke tweede kaart aan de halve prijs te koop. Koop nu jouw kaartjes als ideale valentijnscadeau!

Shoppen onderweg

Heb je gewoonweg écht geen tijd meer, dan kan je misschien onderweg naar je werk iets kopen. In de meeste iets grotere treinstations zijn er wel een paar winkeltjes. Kijk bijvoorbeeld uit naar parfum. Dat scoort altijd! Pluspunt: Parfum wordt mooi ingepakt in de winkel als je dat vraagt, dus daar hoef je je ook al geen zorgen meer over te maken!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Hoewel Davina Michelle in 2015 bij Idols voortijdig afviel, wist ze het afgelopen jaar uit te groeien tot de meest populaire artiest van dit moment. De zangeres droomt nu van een buitenlandse carrière. Dat zou gevolgen kunnen hebben voor haar relatie.

Sebastiaan Brouwer leerde ze kennen tijdens de televisie-uitzendingen van Idols. Hij benaderde haar om te gaan samenwerken. Dat gebeurde én ze werden verliefd. ‘Ik vind het fijn dat we samenwerken en -wonen.’ Komende zomer staat Davina Michelle in het voorprogramma van Pink en hoopt ze op een internationale doorbraak. ‘Het is waanzinnig hoe snel alles gaat. Maar als de kans zich voordoet om naar het buitenland te gaan, neem ik die met beide handen aan. Mijn komende album wordt ook Engelstalig. Dus wie weet.’ De vraag is echter of haar geliefde óók een buitenlandse verhuizing ziet zitten... ‘Sebastiaan zal zeker met mij meereizen. Ik zal niet alleen zijn. Alles wat er dan op me afkomt, kunnen we samen delen.’

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

De leegloop bij RTL4 en de sterrenstroom bij SBS6 houdt de gemoederen flink bezig. Oud-succespresentator Hans van der Togt heeft echter geen goed woord over voor de overstap die showbizzcollega’s Gordon, Wendy van Dijk en Linda de Mol hebben gemaakt. Ook zegt hij in Story geen medelijden te hebben met presentatoren die bij SBS6 zijn ontslagen. ‘Ik heb totaal niet te doen met Piet Paulusma!’

Ondanks zijn pijnlijke vertrek uit de showbizz, volgt Hans de ontwikkelingen in de tv-wereld nog op de voet. ‘Het is allemaal niet zo leuk meer,’ zegt Hans tegen Story. ‘Het draait alleen maar om geld. Dat zie je ook aan alle sterren die naar John de Mol gaan. Het is ze allemaal maar om één ding te doen: geld, geld en nog eens geld. Ik sta daar heel ver vanaf.’ De afgelopen tijd zijn onder anderen Johnny de Mol, Wendy van Dijk, Linda de Mol en Gordon van RTL overgestapt naar John de Mols SBS6. De stroom van nieuwe sterren luidde echter het ontslag in voor onder anderen Piet Paulusma en Rob Geus, die respectievelijk drieëntwintig en achttien jaar voor deze zender hebben gewerkt. Hans laat weten geen medelijden met hen te hebben. ‘Ik heb totaal niet te doen met Piet Paulusma. Hij woont in een prachtig mooi pand. Dat gun ik hem van harte, maar dan heb je geen reden tot klagen. Bovendien heeft Jan Slagter hem al omarmd en kan hij zo aan de slag bij Omroep MAX.’ Zelf zit Hans niet te wachten op een comeback als tv-presentator. ‘Ik ben blij dat ik uit die wereld weg ben.’

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders