Ruim een halfjaar geleden kondigden Lars Veldwijk (28) en Monica Geuze (25) aan uit elkaar te gaan. Hoewel we inmiddels al een paar maanden verder zijn én de vlogger ook al een nieuwe vriend heeft, houdt de reden van hun breuk de gemoederen nog altijd bezig. En die heeft de voetballer nu onthult.

Reden breuk Lars en Monica

In een gloednieuw interview laat Lars doorschemeren dat de breuk met Monica te maken heeft gehad met zijn transfer naar de andere kant van de wereld: Zuid-Korea. Bij de club waar hij momenteel speelt – Jeonbuk Hyundai Motors Football Club, om precies te zijn – zou hij een bedrag verdienen dat je in Nederland alleen bij een topclub zou krijgen.

Article continues after the ad

Niets te klagen

Lars vertelt in het gesprek met Club Hub dat hij houdt van avontuur en daarvoor heeft gekozen. 'Ik wilde heel graag de wereld zien', aldus de voetballer. 'Ik heb een heel goed contract en ik mag zeker niet klagen. Ik had het op zich eerder willen doen.' Zijn focus ligt nu volledig op voetbal; in Nederland is dat 'wel anders' geweest. Veldwijk kiest er dan ook bewust voor om niet op zoek te gaan naar de liefde.

De tekst gaat verder onder de video.

Zuid-Korea

Tot november 2019 had Monica een relatie met Lars Veldwijk. In november maakten de twee bekend na een relatie van zo’n drie jaar uit elkaar te gaan. Niet veel later maakte de voetballer bekend om zijn sportcarrière te vervolgen in Zuid-Korea en tekende voor twee seizoenen bij een club in Azië. Daarvoor voetbalde hij in Nederland bij Sparta Rotterdam. 'Het is zo’n raar en dubbel gevoel', zei de vlogger eerder over zijn vertrek. 'We waren natuurlijk al gewoon uit elkaar, maar hij is wel Zara-Lizzy’s vader. Ik weet niet zo goed hoe ik ermee om moet gaan. Ik gun Lars zijn carrière en ik hoop dat hij er het beste van maakt daar, maar het heeft natuurlijk wel veel consequenties voor mij en onze dochter.'

Kinderen

Monica en Lars hebben samen een dochter: Zara-Lizzy. Zij kwam in juli 2018 ter wereld. Uit een eerdere relatie heeft Veldwijk nog een zoon: Mason.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.