Tweeënhalf jaar geleden liep het huwelijk van Lange Frans en zijn ex Daniëlle stuk, maar de rapper lijkt inmiddels prima over de breuk heen te zijn. 'Ik ben oké', verzekert hij het volk in een interview met Viva. 'Alles is precies zoals ik het hebben wil. Niemand hoeft zich zorgen te maken om mij', zegt Lange Frans, die officieel Frans Frederiks heet.

Samenwonen doet hij na ruim negen jaar inmiddels niet meer, maar dat vindt hij niet erg. 'Samenwonen vind ik hartstikke leuk, maar ook echt een opgave.' Toch blijft de andere helft van zijn bed lang niet altijd leeg. 'Er zijn heus wel vrouwen in mijn leven, maar dat betekent niet dat ik met een vrouw in één huis moet wonen', zegt de ruim twee meter lange Frans terwijl hij zich hardop afvraagt wat er eigenlijk mis is met alleen wonen.

Vriendschap

Ook al zijn Frans en Daniëlle al even uit elkaar, de vriendschap tussen hem en zijn ex is nog altijd hecht. 'Ze is mijn beste vriend. Voor ons werkt het perfect dat we niet samenwonen en daardoor kunnen we samen ouders zijn, samen leuke dingen met de kinderen ondernemen en nog samen op vakantie gaan.'

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders