Hoewel Lamar Odom het helemaal heeft verbruid bij zijn ex Khloé Kardashian, hoopte de voormalige profbasketballer lange tijd dat zij zich toch met hem wilde herenigen. Nu hij dat kan vergeten, rest Lamar niets anders dan afstand te doen van de villa waar ze samen ooit zo gelukkig waren.

'Ik wil mijn vrouw terug...’ Duidelijker kon Lamar Odom (38) niet zijn, toen hij enige tijd geleden zijn hartenwens kenbaar maakte in het Amerikaanse tv-programma The Doctors, een spin-off van de show van Dr. Phil. Maar de voormalige profbasketballer kan een verzoening op zijn buik schrijven. Zijn ex Khloé Kardashian (33) kreeg onlangs dochter True met nieuwe liefde Tristan Thompson. Hoewel het de vraag is hoe gelukkig ze nog is met Tristan, die vlak voor de geboorte van de baby vreemd zou zijn gegaan, wil ze Lamar absoluut niet meer terug. Een enorme domper voor Lamar, die niets liever wilde dan weer gelukkig worden met Khloé, met wie hij een mooie tijd beleefde in deze villa in Miami. Graag had hij hier meer fijne herinneringen met haar gemaakt. Maar nu dat er niet inzit, is hij het stulpje in mediterrane stijl liever kwijt dan rijk. Lamar kocht het paleisje in 2003 voor 2,4 miljoen euro. Hij dacht het van de hand te kunnen doen voor 4,2 miljoen euro, maar is inmiddels gezakt naar 2,9 miljoen. Voor dat bedrag is de toekomstige eigenaar verzekerd van een schitterend onderkomen, waarin zich wel het nodige heeft afgespeeld.

Lees het hele verhaal in Story editie 19. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders