De politie van Californië stopt de zoektocht naar de Glee-actrice Naya Rivera, die vermist raakte tijdens een boottocht met haar vierjarige zoon. Het ergste wordt gevreesd;  er wordt niet van uit gegaan dat de 33-jarige moeder nog in leven is.

De politie hoopt haar lichaam te vinden en naar haar familie te kunnen brengen. Op camerabeelden die door de Ventura County Sheriff’s Office online zijn gezet, is te zien hoe Naya Rivera samen met haar zoontje Josey aankwam bij Lake Piru, waar de twee samen in een huurboot een tochtje gingen maken. Op de beelden is te zien hoe Rivera kwam aanrijden, parkeerde en vervolgens met haar zoontje en een tas met spullen richting de stijger liep. Even later is te zien hoe de boot wegvaart en het uitgestrekte meer op gaat.

Article continues after the ad

De tekst gaat verder onder de video. 

Zoontje alleen aangetroffen

Naya en Josey zouden rond 13:00 ’s op woensdagmiddag zijn vertrokken, waarna de Glee-actrice ging zwemmen in het meer. Terwijl haar zoon nog op de boot zat, in zijn zwemvestje, keerde Naya niet meer terug. Het jongetje werd later slapend aangetroffen toen voorbijgangers in een andere boot hem zagen liggen. Hierop alarmeerden ze direct de politie. De zoektocht naar Naya is nog steeds gaande, al houden de autoriteiten er ernstig rekening mee dat Rivera niet levend terug gevonden wordt, als ze überhaupt gevonden wordt.

Josey bij vader

Terwijl de zoektocht naar de vermiste Glee-actrice Naya Rivera nog steeds doorgaat, heeft de vader van haar vierjarige zoontje Josey zich inmiddels over de kleine ontfermd. Ryan Dorsey, met wie Rivera vier jaar getrouwd was, spoedde zich zo snel mogelijk naar het meer waar Naya verdwenen is. Dit meldt People.

In goede handen

De 36-jarige Dorsey werd later gespot bij zijn huis in Los Angeles, samen met zoon Josey. Volgens de politie maakt het jongetje het naar omstandigheden goed en is hij in goede handen. Naya en Ryan deelden de voogdij over Josey en kwamen bij hun scheiding overeen geen alimentatie van elkaar te willen hebben.

Bron: Flair | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.