Peter Strykes is dankbaar voor de steun die hij van vrienden en familie kreeg tijdens zijn strijd tegen kanker. Aan Story vertelt de zanger over de heftige periode die hij achter de rug heeft.

Lees ook: Hartverscheurend nieuws voor André van der Toorn

Lange haren

Toen Peter Strykes in januari te horen kreeg dat hij kanker had, stortte zijn wereld in. De LA The Voices-zanger verloor in het behandelproces zijn kenmerkende lange grijswitte haren, maar dat was wel het laatste waarover hij zich zorgen maakte. Maandenlang vocht hij voor zijn leven, en uiteindelijk bleek hij gelukkig genoeg om deze vreselijke ziekte te verslaan. 

Verlossende telefoontje

Toen hij in april een verlossend telefoontje van zijn behandelend arts kreeg dat de ziekte uit zijn lichaam was verdwenen, vierde hij dat in familiekring met zijn vrouw Sairah en hun twee kinderen, dochter Joy (21) en zoon Ian (17). Intussen kijkt Peter vol goede moed naar de toekomst.

Beter dan voor ziekte

'Ik voel me nu zelfs beter dan vóór mijn ziekte,' vertelt Peter aan Story. 'Dat is toch hoogst opmerkelijk na 33 bestralingen en twee chemokuren van 96 uur. Vooral die tweede chemokuur was echt loodzwaar. Daar kwam ik dertien kilo van aan. Mijn lichaam hield al het vocht vast.' Peter had zich geen raad geweten als hij niet de onvoorwaardelijke steun van zijn gezin had gehad. 'Zij hebben mij door deze lastige periode heen gesleept.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 28 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

 

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders