Goldie Hawn kent een roerig liefdesverleden. Na tal van mislukte relaties en twee scheidingen vond ze ware liefde bij Kurt Russell, maar trouwde nooit met hem. En daar heeft ze een reden voor.

Glansrijke carrière

Goldie Hawn (74) kan terugkijken op een glansrijke carrière, de actrice vertolkte de ene na de andere filmrol. Maar zo succesvol als ze was met haar acteerwerk, zo dramatisch verliep haar privéleven. Aan de Italiaanse regisseur Gus Trikonis beloofde ze eeuwige trouw in Honolulu, maar na vier jaar gaf ze er de brui aan. ‘We deelden echt niets met elkaar.’ Nog voordat de scheiding rond was, stortte Goldie zich in de armen van stuntman Ted Grossman.

Article continues after the ad

Gezinsgeluk

Na die breuk beleefde ze romances met de Zweedse acteur Bruno Wintzell en de Italiaanse acteur Franco Nero. Het was muzikant Bill Hudson, de vader van haar twee kinderen Oliver en Kate, met wie ze een tweede huwelijk aandurfde. Voor hun gezinsgeluk zette ze haar succesvolle Hollywood-carrière op een laag pitje, maar na vier jaar was het over en uit. Goldie huilde uit op de troostende schouder van de Franse acteur Yves Rénier, en viel later als een blok voor acteur Tom Selleck.

Beeld: Peter Smulders
Dit artikel komt uit Story. Editie 45 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.