Zeker in de tijd van (corona)crisis vergeet Maxime Meiland haar oma niet. De vrouw is 91 en vindt het heerijk als haar kleinkind langskomt, en dat deed Montana dus ook. 

De rest van de Meilandjes zitten in Frankrijk, dus zij wil graag voor haar oma zorgen.

Article continues after the ad

Lading kritiek

'Gezellig bij oma', schrijft de dochter van Martien Meiland bij een foto van oma Renkema op Instagram. Een hoop volgers vonden het lief, maar de meeste vonden de actie niet slim. 'Helemaal niet verstandig! In België is er zelfs geen bezoek meer toegelaten', schrijft iemand. En: 'Moet je niet doen. Kijk maar uit voor corona', schrijft weer een ander.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gezellig bij oma 💐

Een bericht gedeeld door Montana Meiland (@montanameiland) op

Trip naar Frankrijk

Montana zelf is zich van geen kwaad bewust. Ondanks haar hoge leeftijd is het de familie vorig jaar toch nog gelukt oma Renkema in een auto te krijgen naar Frankrijk. In Chateau Meiland was te zien hoe ze dat ervaren heeft. 

'Chateau corona'

Montana is in Nederland, maar de rest van de Meilandjes zitten uiteraard nog in Frankrijk. En ook daar zijn de gevolgen van het coronavirus goed voelbaar. Zo laat Martien via Instagram weten dat alles schappen in de supermarkten leeg zijn, maar hij toch voor vier gasten moet koken. 'Ja, het is hier ook ingeslagen als een bom. Ik zal al die beelden in Nederland en Amerika, maar dat is dus hier ook zo. Echt ongelooflijk.'

Bron: Instagram Beeld: Edwin Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.