Steffi werd bekend door haar deelname aan Boer zoekt Vrouw, maar gaan we nog meer zien van de boerin op televisie? Samen met haar grote liefde Roel is ze namelijk haar boerderij aan het verbouwen, waar ze een bed en breakfast zullen openen. Ideaal format voor een programma, zou je denken.

Tv-producenten zagen er dan ook goud geld in en besloten Steffi eens op te bellen. Het format zou moeten gaan lijken op dat van Chateau Meiland, maar de boerin werd niet warm of koud van dit idee. In een interview met NCRV-Gids vertelt ze: 'Ik kan me niet voorstellen dat mensen willen kijken naar ons bouwproject. Wij zijn niet zo grappig als de familie Meiland.' Toch betekent dat niet dat alle hoop verloren is: ze hebben nog niet definitief 'nee' gezegd, maar denken er over na.

Article continues after the ad

Ander programma

Er is wel een ander programma waar ze liever haar opwachting in zou maken, namelijk Expeditie Robinson. 'Ik zou zo graag ervaren hoe het is om met niks op een onbewoond eiland te overleven. Alleen hebben ze al een paar boeren gehad, dus ze zijn er vast klaar mee.' Nou, makers van Expeditie, jullie horen het. Even een belletje richting Steffi?

Bron: Libelle | Beeld: KRO-NCRV

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.