Ze krijgt de vraag misschien wel honderd keer per dag: wordt het een jongetje of een meisje? Maar Kim Feenstra en haar vriend Stanley weten het zelf niet, want het moet een verrassing blijven.

Zo schrijft het model op Instagram.

Article continues after the ad

Spannend

Kim is 'lekker ouderwets' hierin. ‘Voor ons is het heel speciaal dat we dit geluk mogen ervaren. En zeker na een ivf-traject.’ Pas bij de geboorte weten de twee of het een jongetje of meisje wordt.

Geen gender reveal

Volgens Kim staat het geluk aan haar zijde met deze zwangerschap. ‘We weten namelijk dat het niet vanzelfsprekend is. Daarom maakt het ons niets uit’, Dus geen gender reveals van onze kant. En wanneer de baby komt? Guess‘, zo vraagt ze aan haar volgers. Eind mei liet ze weten in verwachting te zijn. Ze was toen waarschijnlijk rond de twaalf weken, dus het is nu een kwestie van rekenen...

Video met romantische beelden

En die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van Kim en haar vriend Stanley Tailor is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo.

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.