Kraantje Pappie is 'pappie' geworden. Dat heeft Shownieuws bekendgemaakt. Al houdt de zanger zich van de domme: hij ontkent dat zijn kind al geboren is. 

De zanger is vader geworden van een dochter. Zijn vriendin Sarah is vorige week woensdag al bevallen. Het stel zou het meisje Maeve hebben genoemd, aldus Anouk Smulders in Shownieuws. 'Hij heeft dat heel stil kunnen houden, maar ja, we zijn hier om dit soort dingen te onthullen.'  

Article continues after the ad

Baby op de achtergrond

'Het was een beetje bizar,' vertelt Anouk. 'We hebben hem natuurlijk gebeld en hij kwam ook aan de telefoon. En hij zei: nee, het is nog niet geboren. Maar we hoorden wel een baby op de achtergrond.' Volgens de Shownieuws-presentatrice weten ze uit betrouwbare bron dat het kindje wel ter wereld is gekomen. 

Aankondiging babynieuws

Kraantje Pappie en Sarah zijn al meer dan tien jaar bij elkaar. Het koppel maakte in oktober via Instagram bekend een baby te verwachten. 'Met z'n drieën', schrijft de rapper bij de aankondigingsfoto op Instagram. Op de foto dragen de twee toekomstige ouders dezelfde sneakers. Zij houden een paar kinderschoenen vast. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.