Niet één, twee, maar drie! Frank Dane en Robert Jensen hebben nog een broer, waar niemand het bestaan van afwist. Zijn naam is Daan Jensen. Of-ie op zijn broers lijkt?

Het antwoord is ja!

Article continues after the ad

Wie van de drie

Daan lijkt meer op Frank dan op Robert. Sterker nog, hij wordt vaak verward met Frank, de twee zijn een kopie van elkaar. Daan is de oudste van de drie broers. Hij staat niet zoals Frank en Robert in de spotlights, maar is schrijver en mental coach. 

"Eigenlijk word ik dagelijks wel aangesproken op mijn broers. We lijken op elkaar, dus ik word herkend. Door mijn achternaam of doordat ik voor Frank word aangezien", vertelt Daan aan Veronica Magazine. 

Goede band

De drie gaan goed met elkaar om, maar het is niet dat ze de deur bij elkaar platlopen. Daan: "Onze band is hecht, maar we zien elkaar niet heel veel. We zijn er voor elkaar als het ertoe doet. Daar is door hun bekendheid niets aan veranderd." 

Naar Tokio

Frank, vorig jaar vader geworden van zoon Ole, is heel druk met zijn ochtendshow voor Radio 538 en de voorbereidingen voor de Olympische Spelen in Tokio. Hij reist daar met zijn team naartoe deze zomer. Iets waardoor hij misschien wel de eerste verjaardag van zijn zoontje moet missen. Maar hij probeert zijn vriendin nog over te halen om mee te gaan. 

Robert

Wat broer Robert nu precies doet is niet helemaal bekend. Na het stoppen van zijn talkshow Jensen richtte hij een eigen mediasite op genaamd Jensen, het echte geluid met daarop video's over nieuws en de media. 

Beeld: Peter Smulders | Veronica Magazine

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.