Nu ze een boek uitbracht en in het middelpunt van de belangstelling staat, durft Koos Alberts te praten over de ellende die zijn dochter Christa de afgelopen tien jaar is overkomen. Koos heeft zich, samen met echtgenote Joke, enorm zorgen gemaakt om Christa. Maar hij voelt zich ook schuldig...

Tegenslag
Alles in haar leven zat tegen,' vertelt Koos Alberts aan Story over zijn 48-jarige dochter Christa. 'En toch heeft alle narigheid haar niet klein gekregen en lukte het haar een nieuwe toekomst op te bouwen...'Koos en echtgenote Joke zijn enorm trots op Christa, die onlangs de columns over haar leven die ze op haar website lifeofchrisje heeft geschreven, bundelde in een boek.

Schuldgevoel
Koos bekent dat hij zichzelf er de schuld van geeft dat Christa een moeilijke periode doormaakte na zíjn auto-ongeluk. 'Christa was achttien. In de twee jaar die ik heb geknokt om er bovenop te komen, heb ik haar maar ook mijn zoon Dave nauwelijks aandacht kunnen geven. Een groot gedeelte van die tijd lag ik in het ziekenhuis en verbleef ik in het revalidatiecentrum. Ook aan hun moeder hadden ze weinig. Joke was vooral met mij bezig. Christa en Dave werden opgevangen door mijn schoonmoeder, die toen nog leefde. Ze kregen de liefde en aandacht die hen toekwam en kwamen niets tekort, maar toch heb ik daar een schuldgevoel aan overgehouden'. 

 

Lees het hele interview in Story. Editie 19 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Een paar weken geleden schreven we over een té leuk nieuw filmproject van Linda de Mol; April, May en June. Linda bedacht niet alleen het verhaal van deze heerlijke nieuwe film van de makers van Gooische Vrouwen, maar speelt zelf ook nog eens een van de hoofdrollen. Vandaag is bekend geworden wie er nog meer opduiken in het veelbelovende bioscoopspektakel.

‘Eind augustus gaan we filmen’

Onder anderen Tjitske Reidinga (Gooische Vrouwen) en Elise Schaap (Familie Kruis) zijn gecast voor de film. Zij spelen de zussen van Linda. Ook Mark Rietman (Brasserie Valentijn), Gijs Scholten van Aschat (Als de dijken breken) en Olga Zuiderhoek (De 12 van Oldenheim) hebben een rol te pakken. Dat heeft LINDAnieuws, het online platform van Linda de Mol, vandaag bekendgemaakt. “Deze week gaan we repeteren en het script lezen met alle acteurs”, zegt Linda. “Eind augustus gaan we echt filmen.”

Zussen

Het verhaal gaat over de zussen April, May en June die bij elkaar komen als hun moeder ernstig ziek is, naar een verhaal dat bedacht is door Linda de Mol. Will Koopman, die ook onder meer de succesvolle series Divorce, Doris (waarvan ook een heerlijke Bridget Jones-ish filmversie onderweg is) en Familie Kruys maakte, tekent voor de regie. Frank Houtappels is bij het project betrokken als scenarioschrijver.

Leuk vooruitzicht

Linda, Will en Frank werkten eerder ook samen voor de twee Gooische Vrouwen-films. April, May en June moet in 2019 in de bioscoop verschijnen.

Tjitske:

Elise:

 

💛@lovelylane.nl

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Zangeres Anouk heeft ons inmiddels weer koude kikkerlandje verlaten voor een zonnige bestemming. Op Instagram deelt ze een vakantiefoto met haar oudste dochter Phoenix.

Op de foto zit Anouk met haar dochter Phoenix Ray (12) op een bankje terwijl op de achtergrond de zon onder gaat. “Mijn dochter. Mijn liefde”, schrijft ze bij het lieve plaatje. Uit de reacties blijkt niet alleen dat veel mensen Phoenix al zo groot vinden, maar ook dat ze Anouk er zelf goed uit vinden zien. De vakantie doet de zangeres duidelijk goed:

 

Mijn dochter. Mijn liefde❤️ #imyourprotector #phoenixray

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders