Eva Jinek en haar geliefde Dexter van der Voorn hebben in korte tijd twee grote stappen in hun relatie gezet. Eén daarvan ging echter niet zoals Eva het zich had voorgesteld...

Grote plannen

Dat Eva Jinek (42) het liefst de rest van haar leven bij haar geliefde Dexter (35) wil blijven, is nu ook op papier bekrachtigd door het ondertekenen van een geregistreerd partnerschap. Dat was echter, naar nu blijkt, een aanzienlijk minder romantische manier om hun liefde te bezegelen dan de bedoeling was. Een bron dicht bij de tv-diva weet namelijk te melden dat Eva en Dexter andere grote plannen hadden. ‘Ze zouden deze zomer gaan trouwen,’ vertelt onze bron. ‘Niet eens op heel grootse wijze, maar toch kon het niet volgens de regels die nu gelden qua corona.

Afstel?

Het zou gebeuren kort voordat Eva naar Amerika zou gaan om een programma over de komende presidentsverkiezingen daar te maken.’ Beide ‘projecten’ vonden om duidelijke redenen geen doorgang. Wat betreft het tv-programma betekent dat definitief afstel, wat betreft Eva’s droombruiloft hoeft dat natuurlijk niet het geval te zijn. Voor nu nemen Eva en haar ‘Dex’, zoals ze hem liefdevol noemt, genoegen met een geregistreerd partnerschap. Een verstandige keuze, zeker omdat de twee samen zoontje Pax (2) hebben.

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Dit artikel komt uit Story. Editie 42 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.