Story is vanaf nu ook te bewonderen in een museum. Het weekblad 'hangt' in het Museum voor Communicatie (COMM), met een in het oog springende bijdrage aan de uitgebreide expositie over communicatie. 

Story-cover

De expositie is vorige week van start gegaan en is de komende vier jaar te bewonderen in COMM. Story maakt met drie groot formaat coverpanelen een groot deel uit van de expositie. Op de coverpanelen staan door het museum bedachte positieve, relativerende teksten over gossip. Ook leuk: je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Story-cover te maken! 

Tickets

Story is de enige titel die in de doorlopende expositie te zien is. Wil jij Story in COMM bewonderen? COMM Museum is zes dagen per week open. Online een ticket kopen is makkelijk en je hoeft niet in de rij te staan. Klik hier om tickets te bestellen. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: COMM 

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders