Ali B heeft voor het eerst gereageerd op de vermeende 'knokpartij' tussen hem en Waylon achter de schermen van The Voice of Holland. Tegen zijn volgers op Instagram zegt hij: 'Geloof de leugens niet.' De rapper plaatste er een foto bij waarop hij Waylon knuffelt.

Eerder woensdag leek Ali ook onbewust naar het verhaal te verwijzen door een foto op Instagram te posten van hem in een boksring. In de comments vroegen zijn volgers daarna haast onophoudelijk naar de kwestie.

Article continues after the ad

Grappen

Bekend Nederland grapt behoorlijk onder de foto. Zo reageert Bas Smit: 'Over die slechte adem geloofde ik wel hoor 🤪😂❤️.' Ook Charly Luske kan het niet laten: 'Als je zulke slechte adem hebt, zoek je meer een menthol coach... 🤷🏼‍♂️😂 .'

Ruzie

Het verhaal over de vermeende ruzie werd dinsdagavond de wereld ingeslingerd door Albert Verlinde in Shownieuws. De gemoederen zouden tijdens de opnames van The Voice zover zijn opgelopen dat Waylon en Ali B in de pauze in een toiletruimte met elkaar op de vuist gingen. Volgens de entertainmentdeskundige moesten er mensen tussen komen om de boel te sussen.

Grote onzin

RTL noemde het verhaal woensdag grote onzin. 'Wij begrijpen niet waar hij dit verhaal vandaan haalt', liet een woordvoerder weten. 'De coaches van The Voice of Holland hebben weleens een stevige discussie met elkaar, ze hoeven het niet altijd eens te zijn. Dat houdt het ook interessant voor de kijker. Maar het is pertinent onwaar dat Ali en Waylon met elkaar op de vuist zijn gegaan.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.