Het dochtertje van Waylon en Bibi Breijman is nog maar net geboren, maar is nu al papa zijn grootste fan. Vorig jaar stond Bibi nog samen op het podium met haar liefje en nu kan ze de zanger met Teddy komen aanmoedigen.

Zijn vriendin en pasgeboren dochter mogen bij de shows niet ontbreken, vindt Waylon. 'Alles is geregeld, ze krijgen een mooie ruimte backstage.' Het kindje werd zaterdag geboren. 'We zijn nu een weekje een gezin. We hebben veel met elkaar geknuffeld', vertelt de 38-jarige vader over de kraamtijd thuis.

Article continues after the ad

Grote wens

'Dit was mijn grote wens, onze grote wens. Ik wilde dit een aantal jaren. Bibi en Teddy zijn mijn basis. Dit is alles waar ik van gedroomd heb. Mensen vragen me weleens naar mijn ambities. Ja, grote concerten geven en wereldberoemd worden. Maar om een kindje op te voeden, moet ik nu een ander talent aanboren. Wie ben je en wat heb je te geven aan iemand? Die verantwoordelijkheid gaan we samen aan.'

Rijkdom

Het gaat heel goed met Teddy en Bibi en ook de bevalling ging naar wens, vertelt Waylon. 'Teddy biedt ons een rijkdom waar we alleen maar van konden dromen. De bevalling is goed gegaan, zonder complicaties. Eigenlijk zoals je zou willen dat het zou gaan.' Tot opluchting van Waylon werd Teddy een week voor de uitgerekende datum geboren, waardoor haar komst niet samenviel met de concertreeks. 'Gelukkig kwam de baby een weekje vroeger, zodat ik daar in de aanloop naar de Ahoy-concerten totaal geen stress over had. Een baby kun je niet plannen en deze Top 1000-concerten had ik al een jaar geleden aangekondigd. We zeiden tegen elkaar: we zien wel wat het wordt. Als het zo is, is het zo.'

Zoon Waylon

Wat veel mensen niet weten, is dat het niet het eerste kind is voor de Songfestivalster. Waylon heeft al een zoon uit een eerdere relatie en de jongen is al 16 (!) jaar oud. Bekijk hier hoe die zoon er nu uitziet.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard, ANP | Beeld: Peter Smulders