Zonder het van de daken te schreeuwen zijn VVD-leider Klaas Dijkhoff en zijn grote liefde Anouk in het diepste geheim getrouwd. Aan Story vertelt Klaas over deze bijzondere dag...

Net als premier Mark Rutte schermt VVD-leider Klaas Dijkhoff zijn privéleven zoveel mogelijk af voor de buitenwereld. Weinig mensen buiten zijn familie- en vriendenkring kennen zijn mooie vrouw Anouk. Klaas leerde haar drie jaar geleden kennen toen Anouk, die haar eigen marketingbureau runt, een dusdanig grappige slogan bij een reclamecampagne verzon dat dit de interesse van Klaas wekte. Wat volgde was een compliment over haar werk, wekenlang WhatsAppjes over en weer en aansluitend een romantisch afspraakje waarbij de vonk direct oversprong. In juli van dit jaar werd hun liefde voor elkaar bekroond met de geboorte van hun dochtertje Linde.

Huwelijksbootje

Maar wat vrijwel niemand weet, is dat Klaas en Anouk nog voor de geboorte van hun dochtertje in mei van dit jaar in het diepste geheim in het huwelijksbootje zijn gestapt! ‘We hebben het bewust klein en intiem gehouden,’ vertelt Klaas aan Story op het jaarlijkse Esquire Gala, waar hij werd uitgeroepen tot de Best Geklede Man van 2017. ‘We vinden dat het huwelijk iets is tussen man, vrouw en de dierbaren om hun heen. Daarom hebben we ook geen foto’s op Facebook en Instagram gezet. We zijn zonder al te veel poeha getrouwd in een buitengebied van onze woonplaats Breda. Mijn goede vriend en collega Ard van der Steur (voormalig minister van Veiligheid en Justitie – red.) heeft ons getrouwd, net zoals ik dat een jaar eerder bij zijn huwelijk heb gedaan. Ard en ik leerden elkaar op de werkvloer kennen en zijn uitgegroeid tot goede vrienden. Ik kijk met een mooi gevoel terug op ons huwelijk, juist omdat Anouk toen hoogzwanger was.’
 
Lees het hele verhaal in Story. Editie 47 ligt nu in de winkel.


Beeld: Edwin Smulders

Kerst komt steeds dichterbij, ook in Meerdijk. In een sneak peek van een speciale GTST-aflevering is te zien hoe de familie Sanders samenkomt en Janine, gespeeld door Caroline de Bruijn (56), een emotionele speech houdt. Enne, daar komen de nodige tranen bij kijken.

Tijdens de kerstdagen pakt Janine haar moment om terug te blikken op het afgelopen jaar, waarin een hoop gebeurd is voor de familie Sanders. Zo is haar dochter Nina onlangs bevallen van haar zoontje Max, heeft ze zelf net een boek op de markt gebracht en kampt haar zus Marieke – die niet lang meer te leven heeft – met frontotemporale dementie.

Bekijk hieronder de eerste beelden uit de emotionele toespraak van Janine:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: RTL | Flaironline.nl

Vorige week werd het zieke dochtertje van Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos met spoed opgenomen in het ziekenhuis, maar mocht ze een paar dagen later gelukkig weer naar huis. Daardoor kan de styliste de feestdagen toch met haar hele gezin doorbrengen, zo laat ze weten via Instagram. 

Chantal heeft een kiekje gedeeld van Jada (2), die in een feestlijk jurkje de kerstboom aan het versieren is. ‘Kerst met jou…’, aldus de trotse moeder, gevolgd door een plaatje van een kerstboom en een hartje. Ook zet ze onder meer de hashtags ‘#samensterk’ en ‘#samenzijn’ erbij.

Ziek

Eerder dit jaar werd er een grote tumor met uitzaaiingen bij ontdekt bij het dochtertje van Chantal; de laatste chemokuur staat gepland in januari. ‘We zetten onze schouders eronder, samen staan we sterk’, zei Robert erover in een eerder interview met Story. ‘Meer kunnen we niet doen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl