Zonder het van de daken te schreeuwen zijn VVD-leider Klaas Dijkhoff en zijn grote liefde Anouk in het diepste geheim getrouwd. Aan Story vertelt Klaas over deze bijzondere dag...

Net als premier Mark Rutte schermt VVD-leider Klaas Dijkhoff zijn privéleven zoveel mogelijk af voor de buitenwereld. Weinig mensen buiten zijn familie- en vriendenkring kennen zijn mooie vrouw Anouk. Klaas leerde haar drie jaar geleden kennen toen Anouk, die haar eigen marketingbureau runt, een dusdanig grappige slogan bij een reclamecampagne verzon dat dit de interesse van Klaas wekte. Wat volgde was een compliment over haar werk, wekenlang WhatsAppjes over en weer en aansluitend een romantisch afspraakje waarbij de vonk direct oversprong. In juli van dit jaar werd hun liefde voor elkaar bekroond met de geboorte van hun dochtertje Linde.

Huwelijksbootje

Maar wat vrijwel niemand weet, is dat Klaas en Anouk nog voor de geboorte van hun dochtertje in mei van dit jaar in het diepste geheim in het huwelijksbootje zijn gestapt! ‘We hebben het bewust klein en intiem gehouden,’ vertelt Klaas aan Story op het jaarlijkse Esquire Gala, waar hij werd uitgeroepen tot de Best Geklede Man van 2017. ‘We vinden dat het huwelijk iets is tussen man, vrouw en de dierbaren om hun heen. Daarom hebben we ook geen foto’s op Facebook en Instagram gezet. We zijn zonder al te veel poeha getrouwd in een buitengebied van onze woonplaats Breda. Mijn goede vriend en collega Ard van der Steur (voormalig minister van Veiligheid en Justitie – red.) heeft ons getrouwd, net zoals ik dat een jaar eerder bij zijn huwelijk heb gedaan. Ard en ik leerden elkaar op de werkvloer kennen en zijn uitgegroeid tot goede vrienden. Ik kijk met een mooi gevoel terug op ons huwelijk, juist omdat Anouk toen hoogzwanger was.’
 
Lees het hele verhaal in Story. Editie 47 ligt nu in de winkel.


Beeld: Edwin Smulders

Trijntje Oosterhuis blijft indruk maken met haar slanke lichaam. De zangeres wordt overladen met complimenten. 'Echt bizar, die metamorfose, powerwoman!', schrijft een fan.

Dieet

Trijntje is al een tijdje bezig met afvallen en dat lukt haar goed. De kilo's vliegen eraf! Haar geheim? De zangeres heeft het Alizonne dieet ontdekt, waarbij suikers, koolhydraten of vetten worden gemeden. Trijntje is niet de enige BN'er die aan dit dieet doet, ook Angela Groothuizen is er flink wat gewicht door verloren. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Beau van Erven Dorens gaat voor een nieuw televisieprogramma veteranen met een oorlogstrauma portretteren. Dat heeft hij bekendgemaakt met een kandidatenoproep op Twitter.

Coachingsreis

Beau wil in zijn programma veteranen de kans geven 'de coachingsreis van hun leven te maken en te werken aan het overwinnen van trauma's om zo weer vol in het leven te staan'.

Eerdere programma's

Beau maakte voor RTL 4 eerder de programma's Five Days Inside, waarvoor hij onder meer een hospice, een tbs-kliniek en een brandwondencentrum bezocht. Dit programma krijgt een tweede seizoen. In de vorige docuserie The Amsterdam Project volgde Beau een aantal daklozen en probeerde hij hen van de straat te krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)