Ze zijn al bijna iedere dag samen, zo vertelde Maxime al eerder in een Q&A op haar Instagram, maar nu is het stel echt klaar voor de volgende stap. De twee gaan namelijk samenwonen, zo bevestigt Erica aan RTL Boulevard. 

Samenwonen

Leroy heeft zijn appartement in Hoofddorp al verkocht en daarom zijn de twee tortelduifjes dringend opzoek naar een huisje waar ze, samen met dochter Claire, kunnen gaan wonen. Dit betekent dat Maxime, na nog maar een paar maanden, het avontuur in Hengelo achter zich laat. En dat terwijl ze vorige week op Instagram nog een rondleiding gaf in haar fijne huisje.

Article continues after the ad

De tekst gaat door onder de video

Wéér verhuizen 

Maar misschien is dochter Maxime niet de enige die de grote woonboerderij gaat verlaten. De Meilandjes dreigen hun nieuwe woonplaats Hengelo te moeten verlaten door problemen met vergunningen. 'Het bestemmingsplan schijnt niet goed te zijn. We krijgen brieven dat we hier waarschijnlijk helemaal niet mogen wonen,' biecht de voormalig kasteelheer op in Linda's Wintermaand. Of het gezin daadwerkelijk op straat komt te staan, is onduidelijk.

Tijgerbehang zit er net op

Martien baalt er verschrikkelijk van. 'Ik vind het wel heel erg, hoor. M'n living is net klaar. Heb net dat prachtige tijgerbehang er op zitten.' Ondanks de huizenstress, probeert de realityster het optimistisch in te zien. 'Je moet toch door? Je kan wel gaan zitten janken, maar daar schiet je niks mee op. Ik vind het wel jammer, want we hadden veel plannen met de boerderij.'

Ontmoeting

Maxime vertelt over de eerste keer dat ze Leroy zag: 'We hebben elkaar ontmoet op 2 maart, op het chateau. Vervolgens gingen we daten. Ik moest hem wel een beetje pushen, hoor. Maar het is goed gekomen. Hij zit naast me op de bank!' Leroy concludeert: 'Jackpot.' Maar wordt hij soms niet gek van zijn vriendin? Daarop antwoordt hij diplomatiek: 'Dat durf ik niet te zeggen.' Maar Maxime weet genoeg en reageert lachend: 'Ja dus.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.