Vandaag is de Joy Beune, de vriendin van Kjeld Nuis, jarig. De schaatster mag 22 kaarsjes uitblazen. Daarom zet Kjeld zijn liefje in het zonnetje vandaag en dat doet hij met een prachtige foto van het stel. 

Felicitaties voor Joy

'QUEENSDAY!', begint hij zijn verjaardagsgroet op Instagram. 'Happy Birthday♥️'. Op de foto straalt Joy op de voorgrond en Kjeld rust in de achtergrond op haar schouder. Het is prachtige foto van het stel en Keune is dan ook enorm blij met de felicitatie van haar partner. 'Ahw!!❤️ ', schrijft ze terug. 

Leeftijdsverschil

Ook Joy zelf plaats een vrolijk kiekje voor haar verjaardag. De schaatster verschilt nogal wat jaartjes met partner Kjeld (31) en daarom kan hij het niet laten om daarover een opmerking te maken. Onder de foto op Joy's account grapt hij 'ZO oud😂 '. Ook collega Ireen Wust laat van zich horen: 'Gefeliciteerd met je verjaardag 🥳 '.

De tekst gaat verder onder de foto's.

Article continues after the ad

Absoluut niet trouwen

Ondanks dat de twee het erg fijn hebben samen, zal een huwelijk er niet snel inzitten. 'Bij elk trouwprogramma heb jij (Joy, red.) de hoop dat op een dag...', grapt Kjeld. 'Ik zeg dan altijd: kun je rekenen? Reken er maar niet op. Ik vind trouwen maar onzin.' Hoe Joy dat vindt? Zij houdt gewoon hoop. 'Ik heb de wens om op een dag te trouwen', spreekt ze uit in het blad. 'Ik zie ons in elk geval wel samen oud worden.'

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.