Eind 2018 zette schaatser Kjeld Nuis en zijn toenmalige vriendin Jill een punt achter hun relatie. En kreeg hij wat met schaatser Joy Beune. Al snel gingen de geruchten dat hij haar zou hebben bedrogen. 

Dat deed hij namelijk al een keer eerder.

Vreemdgaan?

Toen Nuis een relatie had met Brechtje Kramer (ja, de zus van Sven) ruilde hij haar in voor Jill. Dat heeft de schaatser vast weer gedaan, zo werd gedacht. 'Er is helemaal niets van waar, ik héb niemand bedrogen. De waarheid is simpel: Joy kwam bij ons in de ploeg, we zijn eerst heel lang vrienden geweest en daarna – toen het al klaar was tussen Jill en mij – zijn we wat vaker samen dingen gaan doen. Een eindje fietsen, bijvoorbeeld. Stond er wéér zo’n fotograaf: ‘Betrapt!’ Het was echt om gek van te worden', zegt hij in de nieuwe LINDA.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎉Gefeliciteerd toppertje❤️

Een bericht gedeeld door Kjeld Nuis (@kjeldnuis) op

Egoïstisch

Wat is dan de reden van de breuk? 'Alles draaide in zekere zin om mij. Als ik na twee weken trainingskamp thuiskwam, had ik na één of twee dagen meteen alweer een volgende klus. Zij dacht: ja, gast, nu bén je er eindelijk, waarom heb je niet meer aandacht voor ons?', zo vertelt hij. 

Article continues after the ad

Kjeld is nu gelukkig met Joy, maar schuldig voelt hij zich wel. 'Zo hoort het niet te gaan. Aan de andere kant: als je voor een kind bij elkaar blijft, is iedereen in the end ongelukkig.'

Geen traan

Jill en Kjeld hebben zoon Jax, daar vindt de schaatser het erg voor. Zelf heeft hij naar eigen zeggen geen traan gelaten om de breuk met Jill. 'Nee. Wel verdriet van de situatie. We hebben een zoontje van tweeënhalf. Het is verdrietig hem op te halen bij en te brengen naar degene van wie je zo veel hebt gehouden. Naar het huis waar we samen woonden. Dat is super heftig, maar het was mijn eigen keuze.'

Bron: LINDA./Viva Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.