Hoewel Kjeld Nuis het liefst bij zijn gezin in Emmen woont, heeft hij na zijn vermeende overspel een flat in Heerenveen betrokken. Dit wist Story vorige week al te melden. Maar of hij daar ook zijn nieuwe liefde ontvangt? De schaatser zelf ontkent in ieder geval bij hoog en laag dat hij daar samenwoont met zijn Joy.

Zoals Story in december al schreef, reed Kjeld naar verluidt een scheve schaats met zijn 19-jarige schaatscollega Joy Beune. Dat kostte hem zijn relatie met Jill. Volgens een betrouwbare bron zijn Kjeld en Joy tijdens een trainingskamp eind vorig jaar intiem met elkaar geweest. Nadat hij terugkeerde in Nederland ontdekte Jill volgens die bron het overspel van haar vriend, toen ze niets verhullende WhatsApp-berichten van Joy op de telefoon van Kjeld las.

Zoontje

Dit keer zijn de gevolgen echter veel groter. Dat heeft alles te maken met het tweejarig zoontje van Kjeld en Jill, Jax. Intussen lijkt de hoop van Kjeld op een hereniging met Jill en zijn zoontje te zijn vervlogen. Zo heeft Kjeld zich laten uitschrijven bij de gemeente Emmen, waar Jill en zoontje Jax in de gezinswoning achterbleven, en heeft de schaatser zijn intrek genomen in een vrijgezellenflat in Heerenveen op drie kilometer afstand van ijsstadion Thialf. Of Joy daar ook weleens verblijft, is onbekend.

Samenwonen

Volgens de schaatser wonen ze in ieder geval nog niet samen. 'Dat is niet zo', reageert Kjeld op de geruchten nadat Jill hem in paniek opbelde. Hij laat verder niet weten of er sprake is van een romantische relatie met Joy. De twee zien elkaar in ieder geval regelmatig.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders