Kirsten Schilder, de vrouw van Nick Schilder en moeder van Nikki (8), Julian (7) en Jackie (2), gaat vloggen voor Libelle TV. Kirsten is dol op de feestmaanden en neemt kijkers vanaf 6 november wekelijks mee in haar voorbereidingen en tradities in aanloop naar the most wonderfull time of the year.

Verjaardagen, feestelijk koken, gezinsetentjes, sinterklaasvoorbereidingen en kerstversiering; de 36-jarige Kirsten (die een dag per week als juf op een lagere school werkt) trakteert ons de komende maanden op een kijkje in haar leven. 

Article continues after the ad

Vlogdebuut

Zo mogen we wekelijks meegenieten van haar voorbereidingen op de feestdagen en haar gevoel voor stijl en tradities. 'Ik vind het heel erg leuk om mijn enthousiasme voor de feestdagen te delen met mensen die er net zo veel zin in hebben als ik, maar ook om mensen juist te inspireren om er iets moois van te maken en zo blijvende herinneringen te creëren. Libelle straalt precies die warmte en gezelligheid uit en daarom maak ik juist met Libelle TV graag mijn vlogdebuut', aldus Kirsten.

Bekijk hier de eerste vlog.

Bron & beeld: Libelle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.