Nick Schilder (36) en en zijn vrouw stapte in 2016 in het huwelijksbootje op Ibiza, maar hielden hun grote dag lange tijd liever privé. Tot nu: Kirsten (36) besluit voor haar serie op Flair volledig uit haar comfortzone te gaan.

Hoewel je zou denken dat haar bruiloft Ibiza toch juíst haar comfortzone is, antwoordt Kirsten: 'Het delen daarvan absoluut niet.' Zo laat ze zien waar de twee elkaar het jawoord gaven en geeft daarmee een intiem kijkje in deze prachtige dag.

Muzikanten

Ook Nick blikt terug op deze bijzondere gebeurtenis. 'Jij had drie muzikanten geregeld die Una Paloma Blanca zongen en dat is dus een groot succesnummer van Jaap Buis, onze manager. Die was toen om 12 uur die avond precies een jaar geleden overleden. Bij het slotakkoord was het 12 uur en werden die witte ballonnen losgelaten.'

Duif

Hij vervolgt: 'Negen waren in de vorm van een duif, una paloma blanca, en dat was een magisch moment. Eén duif, dat weet ik nog, die bleef heel lang hangen, helemaal tot aan de laatste noot was uitgeklonken. Dat was echt een ontroerend moment.'

Article continues after the ad

Drie kinderen

Nick en Kirsten hebben inmiddels drie kinderen: dochtertje Nikki (9), zoon Julian (7) en Jackie (2). Het stel is drie jaar getrouwd en hun jongste dochtertje dochtertje Jackie kwam precies negen maanden na hun huwelijksdag ter wereld. 

Bron: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.