Kinderpopster Dirk Scheele komt eind november met een speciale sinterklaasvoorstelling. In Pepernotenpret zingt hij samen met een Pieten-rock-‘n-rollband veel nieuwe en bekende sinterklaasliedjes, zo maakte zijn woordvoerder vrijdag bekend.

De première van de voorstelling, die slechts twee weken te zien is, vindt op 25 november plaats in IJmuiden. Scheele moedigt kinderen aan verkleed te komen en mee te zingen en spelen met de nummers.

In de kindershow zijn schoorsteen- of roetveegpieten te zien, laat de zanger weten. “De kinderen worden in de show meegenomen in een verhaal waarin de pieten en een aantal kinderen door de schoorsteen gaan”, legt hij uit.

Scheele kreeg landelijke bekendheid met zijn theaterprogramma's over Dikkie Dik en zijn liedjesprogramma's op zender Nickelodeon. Daarnaast verzorgt hij met regelmaat zomerconcerten voor kinderen.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders