De kinderen van Karin Bloemen en haar man, gitarist Marnix Busstra, mochten in hun puberteit alles doen behalve liegen. Dat vertelde de zangeres en cabaretière in een interview op NPO Radio 5.

“Als je de puberteit ingaat, dan wéét je dat ze dingen stiekem gaan doen”, legde Bloemen uit. “Het maakt niet uit of je dat als ouder verbiedt of niet, ze gaan het toch doen. Dus dan heb ik liever dat ze daar eerlijk over zijn. Dat hebben we ook gezegd: je mag alles doen, maar als je in mijn gezicht liegt en we komen er achter, dan krijg je straf.”

Waarheid vertellen

Daar hebben haar dochters zich braaf aan gehouden. “Dan kwamen ze thuis en zeiden: ik heb gedronken, hahaha, ik krijg geen straf! Maar je weet in elk geval wat ze doen. Je moet er op kunnen vertrouwen dat je kinderen de waarheid vertellen.”

Grote bek

Bloemen merkt dat dit geen conventionele aanpak is. “Vriendinnen klagen dat tieners van die grote bekken krijgen en zo verongelijkt zijn. Ik denk vooral: wat goed dat ze gas geven. Ze durven zich af te zetten tegen de mensen van wie ze in dit leven als eerste hielden. Dat maakt je sterk: dan durf je je later ook af te zetten tegen je baas of tegen een vriendje dat je niet goed behandelt. Als ouder wil je krachtige mensen op aarde zetten die niet met zich laten sollen.”

Tong afbijten

Zelf werd Bloemen geslagen als ze een grote mond had. Over deze periode is de zangeres altijd erg openhartig geweest. “Het heeft heel lang geduurd voordat ik genoeg zelfvertrouwen had opgebouwd na die periode”, vertelde ze in het interview. “Soms komt dat sorry-dat-ik-besta-gevoel nog terug. Dan zegt mijn man: Karin, je doet het weer. Ik moet soms echt mijn tong afbijten om geen sorry te zeggen.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.