De kinderen van Karin Bloemen en haar man, gitarist Marnix Busstra, mochten in hun puberteit alles doen behalve liegen. Dat vertelde de zangeres en cabaretière in een interview op NPO Radio 5.

“Als je de puberteit ingaat, dan wéét je dat ze dingen stiekem gaan doen”, legde Bloemen uit. “Het maakt niet uit of je dat als ouder verbiedt of niet, ze gaan het toch doen. Dus dan heb ik liever dat ze daar eerlijk over zijn. Dat hebben we ook gezegd: je mag alles doen, maar als je in mijn gezicht liegt en we komen er achter, dan krijg je straf.”

More content below the advertising

Waarheid vertellen

Daar hebben haar dochters zich braaf aan gehouden. “Dan kwamen ze thuis en zeiden: ik heb gedronken, hahaha, ik krijg geen straf! Maar je weet in elk geval wat ze doen. Je moet er op kunnen vertrouwen dat je kinderen de waarheid vertellen.”

Grote bek

Bloemen merkt dat dit geen conventionele aanpak is. “Vriendinnen klagen dat tieners van die grote bekken krijgen en zo verongelijkt zijn. Ik denk vooral: wat goed dat ze gas geven. Ze durven zich af te zetten tegen de mensen van wie ze in dit leven als eerste hielden. Dat maakt je sterk: dan durf je je later ook af te zetten tegen je baas of tegen een vriendje dat je niet goed behandelt. Als ouder wil je krachtige mensen op aarde zetten die niet met zich laten sollen.”

Tong afbijten

Zelf werd Bloemen geslagen als ze een grote mond had. Over deze periode is de zangeres altijd erg openhartig geweest. “Het heeft heel lang geduurd voordat ik genoeg zelfvertrouwen had opgebouwd na die periode”, vertelde ze in het interview. “Soms komt dat sorry-dat-ik-besta-gevoel nog terug. Dan zegt mijn man: Karin, je doet het weer. Ik moet soms echt mijn tong afbijten om geen sorry te zeggen.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Met dit heerlijke weer gaat Roxeanne Hazes er maar al te graag op uit met haar zoontje Fender. De zangeres heeft het jochie voor het eerst meegenomen op de fiets en aan zijn blik te zien geniet hij er overduidelijk van. Zó schattig!

Het jochie is alweer zeven maanden oud en groeit als kool. Zo is ook te zien op een reeks foto’s en filmpjes die Roxeanne deelt van zijn eerste ritje op de fiets. ‘Zijn eerste mini fietstochtje door de straat’, schrijft de zangeres erbij, gevolgd door een hoop emoji met hartjesogen. Op de beelden is te zien hoe Fender voorop de fiets zit bij zijn vader, Erik Zwennes.

More content below the advertising

Net zijn moeder

Wat de volgers van Roxeanne opvalt, is dat Fender ontzettend veel op zijn moeder lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wow, hij lijkt echt op jou hoor! Dat lekkere ronde toetje, zooo lief.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

More content below the advertising

Geen vertrouwen

Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières."Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan."

'Leuke tijd'

De actrice laat weten "het leuk te hebben" met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Nu.nl