De kinderen van Peter R. de Vries hebben dinsdagavond in het programma Tijd voor MAX bedankt voor alle steun die zij hebben ontvangen na de aanslag op hun vader een week eerder.

'Dank voor de fantastisch mooie woorden, bloemen, kaarten en kaarsjes die jullie voor onze vader branden', zegt dochter Kelly in de boodschap, die zij samen met haar broer Royce insprak.

Article continues after the ad

Medische situatie

Een update over zijn medische situatie geven ze niet. 'Daarover is nog heel veel onzeker, en daar kunnen we dus ook nog niet zo heel veel over vertellen', aldus Kelly in het televisieprogramma, dat dinsdagavond volledig gewijd is aan de vermissingszaak van Tanja Groen waarvoor haar vader zich inzet.

1 miljoen

De speciale Tijd voor MAX-uitzending die in het teken stond van de vermissingszaak van Tanja Groen heeft dinsdag in de NPO 1-vooravond 653.000 kijkers getrokken. In het programma werd opgeroepen om geld te doneren aan Stichting De Gouden Tip. Het streefbedrag van 1 miljoen euro werd 's avonds na de uitzending behaald. Het geld is bedoeld als beloning voor de tip die leidt naar de opsporing van de sinds 1993 vermiste studente. De actie werd opgezet door de vorige week neergeschoten Peter R. de Vries, voorzitter van de stichting.

Bron: ANP | Beeld: still

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.