Marco en Leontine Borsato stonden jarenlang bekend als hét droomkoppel van ons land. Maar het sprookjeshuwelijk is voorbij en pijnlijke details komen naar buiten. Zo zou de zanger vreemd zijn gegaan met nóg een vrouw met dierennaam. Zijn kinderen reageren nu op Instagram op alle geruchten.

Zowel Luca als Jada laten weten dat er niks waar is van deze speculaties. Beiden delen ze plaatjes in hun Instagram Stories waarop te lezen is 'Geloof niet alles wat je leest' en 'Geloof niet alles wat je hoort'.

Article continues after the ad

Barcelona

Het gerucht gaat dat het overspelige gedrag van de zanger wellicht de druppel is geweest. Marco blijkt namelijk niet alleen een affaire met Iris Hond gehad te hebben, schrijft De Telegraaf. Tijdens een vriendinnentripje in Barcelona ontdekte Leontine dat haar man haar wederom heeft bedrogen. 'Leontine is dan op vakantie met een paar vriendinnen in Barcelona, in een heel bekend hotel. Een hotspot voor de rich and famous, the beautiful people. Daar zit ze met wat vriendinnen en laat trots wat vakantiefoto’s zien van de laatste reis die ze met Marco en het gezin gemaakt heeft. En dan blijken er op die camera nog heel andere beelden te staan, van Marco en een andere vrouw – die ook toevallig luistert naar een dierennaam. Dat is een enorm incident geworden en toen is alles op alles gezet om een scheiding destijds te voorkomen. Toen is dat gelukt, nu niet,' aldus Evert Santegoeds.

Ex-vriendin

Voor de aankondiging van de scheiding schreef Story al dat het Borsato-huwelijk op springen staat. Daarbij is er nóg een vrouw met wie de zanger close lijkt te zijn: zijn ex-vriendin Denise Boekhoff, met wie hij acht jaar lief en leed deelde. Het afgelopen jaar lijkt het contact tussen Marco en Denise intensiever geworden. Vrijwel bij iedere post op haar Instagram, reageert Marco. Of het nu om de verjaardagen van haar kinderen ging, of dat ze een mooi portret van zichzelf publiceerde. ‘Prachtig ben je nog steeds,’ was een van Marco’s reacties op een modefoto van het fotomodel Denise. Het toeval wil dat Denise nu weer vrijgezel is. Aan haar relatie met Arjan Boon – met wie Denise een dochter kreeg – is een eind gekomen.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.