Marco Borsato heeft opgebiecht dat hij een tijd terug inderdaad een affaire heeft gehad. Nu is alles vergeten en vergeven, maar ook zijn kinderen reageren emotioneel onder de posts op Instagram. 

Marco plaatste namelijk een foto samen met zijn vrouw op Instagram en schreef: 'In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.'

Article continues after the ad

Steun

Hun kinderen steunen hun ouders dan ook door dik en dun. 'Love you both!', reageert Luca onder de post. Jada laat haar liefde blijken door heel wat hartjes te plaatsen onder het kiekje.

Bevestigen

Ook Iris bevestigt in een verklaring het nieuws over de relatie met Marco. 'Samen konden wij goed praten over wat er in onzer beider levens gaande was. Een bijzondere band zoals deze tussen twee mensen kan ontstaan in een bepaalde fase in je leven', waarmee ook zij lijkt te refereren aan de moeilijke tijd rond Marco's financiële tegenslag tien jaar geleden.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.