Vorig jaar is Kim-Lian van der Meij eindelijk ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde Daniel. De grote dag heeft nog niet plaatsgevonden - mede door corona - maar Kim is al wel zeker van haar droomlocatie. 

In de online serie 'Op de gevoelige plaat' van William Rutten blikt de presentatrice onder andere terug op haar carrière die ze begon als zangeres en musical-actrice. Ook vertelt ze over haar emigratie naar Zweden.

Grote liefde

Maar natuurlijk kan de liefde ook niet ontbreken. In 2003 ontmoette ze Daniel Gibsen en dat was voor Kim-Lian liefde op het eerste gezicht. 'Ik zag hem staan in Zweden, ik ging daarnaartoe om een plaat op te nemen, en dacht meteen 'wat een leuke jongen'', aldus de presentatrice. 'Toen de plaat een succes werd, mocht ik ook meer met hem werken. Toen heb ik er wel werk van gemaakt.'

Droombruiloft

Inmiddels is Daniel vorig jaar na zeventien jaar eindelijk op zijn knieën gegaan. Maar hoe gaat haar bruiloft er eigenlijk uitzien nu het na lang wachten eindelijk gaat gebeuren? 'Op een Zweeds eiland, ergens. Iedereen daarnaartoe en lekker feest vieren', laat ze weten aan William. 'In de buitenlucht, mooi weer, Zweedse familie, Nederlandse familie; iedereen bij elkaar. Een weekend lang muziek, lekker eten, dansen, spelletjes spelen. En heel erg dronken worden. Dan de volgende dag in het meer springen om weer even wakker te worden', aldus Van Der Meij. 

Article continues after the ad

Zweeds thuis

Ook is ze vastbesloten te blijven wonen op haar Zweedse eiland. 'Ik denk dat ik daar ga sterven', laat ze weten.

Huwelijksaanzoek

Tijdens hun wekelijkse mountainbike-ritje stopten ze ineens op hun favoriete plekje bij zee. 'Daar stond een tafeltje met rode rozen, champagne en een doosje met een prachtige ring. Het was wonderschoon... windstil, kabbelend water, de zon die langzaam onder ging en hij ging op één knie.' Ze vervolgt: 'We waren allebei zo onder de indruk van het moment, dat we in de lach schoten van de zenuwen. Het werd nog ongemakkelijker toen een er vrouw langs liep met haar hondje. We hebben van het moment gebruik gemaakt en haar gevraagd een foto te maken.' Met de fietshelmpjes dus nog op, zo is te zien. Kim-Lian sluit af: 'So in the moment ❤️  Uiteraard zei ik: JA!'

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.