Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. Deze keer Kim-Lian van der Meij (36), die laat weten dat ze nog altijd heel blij is met haar figuur.

Zou je iets aan je lichaam willen veranderen?

Kim-Lian: 'Ik ben Moeder Natuur dankbaar voor mijn lichaam. Ik heb drie kinderen mogen baren, maar ik ben nog steeds blij met mijn lijf. En mijn armen en benen zijn sterj. Dat vind ik ook heel fijn. Dus nee, ik zou er niets aan willen veranderen.'

Waar ben je trots op?

'Mijn kinderen, omdat ze zo eigenzinnig zijn. Zo heeft Ronja een duidelijke eigen mening en smaak als het gaat om kleding, kunst, muziek en onderwerpen voor haar spreekbeurt. Ze laat zich niet leiden door inzichten van anderen. Maar ik ben ook trots op Daniël en mezelf dat het ons lukt om naast onze eigen passies en drukke banen een gebalanceerd en liefdevol gezinsleven te creëren.'

Lees het hele interview in Story. Editie 21 ligt in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders