Eerder deze week schreven we dat Kim-Lian van der Meij is opgenomen in een Zweeds ziekenhuis wegens een pijnlijke nierbekkenontsteking. De presentatrice laat weten hoe het inmiddels met haar gaat. 

Kim-Lian opgenomen in het ziekenhuis

Het management van Kim-Lian liet maandag weten dat de presentatrice met veel pijn en koorts in het ziekenhuis werd opgenomen. Daar kreeg ze antibiotica en zou ze tot donderdag moeten blijven.

Article continues after the ad

Goed nieuws

Nu is er goed nieuws voor de presentatrice: ze mag een dag eerder naar huis. Sinds dinsdag voelt ze zich weer een stuk beter en ze heeft geen koorts meer. De antibiotica lijkt dus te werken. Thuis zal ze nog 10 dagen aan de antibiotica blijven. Ook zal ze nog voldoende rust moeten houden, want de presentatrice is nog erg vermoeid.

Geen bezoek

Kim-Lian heeft veel lieve berichtjes ontvangen sinds ze maandag aan haar volgers op Instagram liet weten dat ze met een nierbekkenontsteking kampt. Die steun kon ze goed gebruiken, want de dagen in het ziekenhuis brengt ze alleen door. Wegens de strenge coronamaatregelen in het Zweedse ziekenhuis mag ze geen bezoek ontvangen, ook haar man en kinderen niet. 

Bericht op Instagram

Maandag schreef Kim-Lian op Instagram: 'Lieve mensen, ik ben een tijdje afwezig geweest van Instagram en dit is de reden. Ik lig al een aantal dagen in ziekenhuis. Zaterdag ben ik opgenomen met 40,2 graden koorts en hevige pijnen in mijn buik. Het blijkt dat ik een nierbekkenontsteking heb. Erg pijnlijk en vervelend, maar er wordt goed voor me gezorgd en ga er weer helemaal bovenop komen.'

50/50

De opnames van SBS6-quiz 50/50 moeten op Kim-Lian wachten. Ze presenteert deze quiz afwisselend met Winston Gerschtanowitz en zou hiervoor naar Nederland vliegen, maar dat is voor nu even uitgesteld.

 

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.